Bli fordelskunde hos oss og få en rekke tilbud

Base Property har eksistert siden 2007, og siden den gang har vi bidratt til realiseringen av både hotell, nærings- og handelsbygg samt boliger over hele Norge. Vårt fokus ligger på brukervennlighet, gode planløsninger og en gjennomført høy standard. Vår norske kundeportefølje vokser stadig, og noe av grunnen er at vi hele tiden streber etter å komme med nye og gode kampanjer som gjør kundene våre fornøyde.

Våre beste tjenester

Vi har en rekke tjenester å by på, både her på nettet og møte med kunden. Her får du en toppliste over de beste.

  • Næringsbygg – vi utvikler skreddersydde næringsbygg, som blant annet kombinasjonsbygg. Vi har hatt både seriøse Maersk Drilling og Proserv AS som kunder.
  • Hotellbygg – Frem til 2019 har vi bidratt til å til å utvikle flere hoteller. Ett av dem er det nye Quality hotellet ved Forus i Stavanger, og et annet er Choice sitt hotell i Løkkeveien.
  • Boligprosjekter – Dette er en tjeneste vi satser sterkt på. Vi jobber blant annet med å utvikle et område innerst i Vågen i Sandnes. Her skal det komme både boliger, hotell og næringsbygg.

Nytt boligprosjekt og ny velkomstkampanje fra oss

Et nytt boligprosjekt er uten sammenligning spennende for mange, ikke bare for oss utviklere. Vi har nå utviklet en helt gratis kampanje til deg som er på jakt etter bolig. Bli fordelskunde hos oss!

Som fordelskunde får du komme på forhåndsvisning av nyutviklede boliger. Kommer du på visning, og viser interesse for en spesifikk bolig vil du være førstemann som får tilbud om å kjøpe den. Da gir vi deg rabatt ved at vi spanderer et flott velkomsttilbud på deg.

Velkomsttilbudet er uten registrering, og gir deg 20 % rabatt som du kan bruke når du handler nye møbler hos møbelkjeden. Det blir jo rett og slett gratis hjelp, og det er ikke dumt! Du betaler raskt og trygt for møblene ved å benytte deg av Mastercard eller Visa.

Slik tar du del av tilbudet

Dersom du vil bli fordelskunde hos oss må du fylle ut skjemaet nedenfor. Ved registrering er det viktig at du oppgir ønsket kontaktform. Registreringen er selvfølgelig uten innskudd, og foregår kun online.

Navn‌:
E-post:
Melding: